Hjælp med JanCARE

Hvordan foregår online terapi ?

Online terapi hjælp foregår via samtaler og øvelser/opgaver som du skal arbejde med på mellem vores personlige samtaler.

Via din personlige profil vil jeg kunne hjælpe dig med video øvelser, tekst øvelser samt lydfiler så dit forløb bliver skræddersyet til dig personligt, alt ud fra hvad du har brug.
Det er bare rigtig rart for dig at få de rigtige “værktøjer” til at håndtere din udfordring, så i online forløbet vil der indgå øvelser til din hverdag som skal være med til at styrke dig.

Jeg kan hjælpe dig på en masse områder i livet hvor du har udfordringer. Jeg er din personlige online terapeut & coach og du kan være helt anonym hvis du ønsker dette.

Hvordan tilmelder jeg mig online terapi hjælp

Du opretter din personlige profil her på JanCARE.dk via knappen “Kunde konto” på denne side. Herefter tilkøber du dit ønskede produkt. Du kan købe 1 samtale eller du kan vælge et terapeut forløb via en abonnementsaftale der fornyes hver måned,  du kan til enhver tid afmelde din abonnementsaftale igen hvis du ønsker dette, jeg ønsker kun at hjælpe dig så du når dit mål.

 

HypnoseJAN & JanCARE

Få mig som din helt egen personlige online terapeut.
Jeg har 25 års erfaring i at hjælpe mennesker. Jeg driver 2 fysiske klinikker her arbejder jeg som hypnotisør, samtale terapeut, coach samt NLP psykoterapeut. Jeg har valgt at udvide min klinik så jeg også kan hjælpe dig online, jeg kan nu hjælpe i hele Danmark.

Tænk på hvor godt det er, altid at have en terapeut/sparrings partner ved hånden, lige meget hvor du er henne i verden.

Jeg kan hjælpe dig når du er hjemme privat, når du er på dit arbejde, ja jeg er også med dig på din ferie hvis du skulle få brug for hjælp der, du kan skrive til mig uanset hvor du er.

Hvorfor online terapi ?

Årsager til hvorfor mange vælger terapi online, det kunne være pga.
Du har sene arbejds timer
Du lider af social angst
Du gerne vil være anonym
Du føler du dig helt nede
Du befinder du dig for langt væk, eller du er i udlandet i øjeblikket, ja måske er det bare rigtig svært at finde tid i din travle kalender

Så få hjælp/vejledning til stress behandling, angst behandling, slanke behandling få sparring omkring motivation og meget mere

Hvad siger klienter om JanCARE

Hej Jan! Siden mandag har jeg fået redet hesten hver dag, og det går overraskende meget fremad! Jeg får helt sikkert rykket nogle grænser. Min underviser kan også se og mærke på mig, at jeg er meget mere veltilpas på hesten, så jeg får en masse ros af hende. Og det giver jo rigtig meget selvtillid:) Så nu håber jeg bare at det bliver ved med at gå fremad.Tak for rigtig god behandling. Jeg vil helt sikkert anbefale dig til andre!
Anonym
Jeg føler allerede nu, at jeg er nået langt, føler jeg er tæt på målet, tænker tit tanken: Kan det virkelig være rigtigt, at jeg har lavet forandringen…… Jeg skal med sikkerhed prøve det af et par gange mere, inden jeg er 100 % overbevist, men har fuldt ud fokus på mit mål. Jeg takker meget for den dialog, vi sammen har haft, og har stor respekt for dig og din person.
Anonym
Hej Jan Ja, en hurtig tilbagemelding fra mig…..Må sige, at jeg altså er en smule forvirret. Det var superrart at snakke med dig, få fortalt om mine problemer herhjemme, kan sagtens mærke, at det har virket, og det problem, som jeg kom til dig med, er i hvert fald blevet løst, og det er jeg rigtig glad for.
Anonym
Hej Jan, Jeg var bare godt nok meget skeptisk i går, efter behandlingen, (jeg er jo en stædig kamel) men der skete en masse ting i løbet af eftermiddagen, jeg sad bare og rå-gabte hele vejen hjem i bilen – tak for kaffe. Gik totalt omkuld i 3 timer da jeg var kommet hjem. Og så er der godt nok blevet rykket rundt på tingene. Jeg skulle faktisk lære denne “glædesfølelse” at kende igen, det var godt nok en mærkelig oplevelse at sidde med.. men ikke nogen dårlig. Noget af en oplevelse må jeg sige. Og det allerbedste er, at jeg er vågnet her til morgen, og bare er glad (det var lige før jeg kunne danse på bordene, meeeen det tror jeg ikke, de ville kunne holde til ) , og det har jeg ikke oplevet i…. tjaaa faktisk siden før jul, så.. hold da op, der er sket noget! Tak Jan, vi snakkes ved
Anonym

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Du må ikke kopiere indhold fra denne side